Vols crear el teu negoci? NKN Consulting t´ho posa fàcil. Ara t´ajudem a crear el teu negoci GRATIS!!

Envia´ns les teves dades i nosaltres ens posarem  en contacte amb tu INMEDIATAMENT

Nosaltres ens encarreguem de tot.

Donem d´alta el teu negoci i t´ajudem

amb el pla econòmic, financiació, alta a la Seguretat Social, etc...

Creem la teva empresa gratuïtament i

ja podràs començar a treballar en el teu nou negoci !

Estàs pensant en crear un nou negoci o empresa?
NKN Consulting sabem que començar un negoci no és senzill. Per aixó t´ajudem a crear el teu negoci gratuïtament. La nostra assessorIa ha constituït més de 300 empreses al llarg dels anys. Ara hem dissenyat el nou Pack Benvinguda, per ajudar als nous emprendors a aconseguir les seves fites

Amb el Pack Benvinguda t´ajudem a crear la empresa gratuïtament y t´oferim 12 mesos de Assessoria fiscal, laboral i comptable per a la teva empresa.

 *Preu subjecte a la promoció de creació d´empresa, fins  a tres treballadors i 500 apunts trimestrals. Preu per als primers 12 mesos

Carla González 

Fundadora de El vestido de tu boda

"Necessitava crear un negoci i en només 48h em van donar d´alta la sociedat. Em van ajudar a capitalizar l´atur. Ara administro el meu negoci de confecció de vestits de núvies fets a mà i els venc per tota Espanya. Estic molt satisfeta amb el servei, ells s´encarreguen dels temes fiscals i laborals del meu negoci, sento que cada dia estalvio temps i diners i em puc dedicar al que realment se fer. Crear i vendre"

"Em van ajudar a muntar el meu bar, van crear la societat ràpidament i em van assessorar en tots els temes de contratació de personal, acords amb proveïdors, leasings bancaris, préstecs etc.. Avui ells s´ocupen de totes les tasques fiscals i laborals i jo els passo les factures al acabar el mes perquè tambè em portin la comptabilitat. Em concentro en el meu negoci  i ells s´ocupen de la resta."

Jaume Puig

Propietari de El celler del centre

 

Si estàs interessat en obrir un nou negoci, envia´ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu INMEDIATAMENT.

c/ San Elies 29-35. Escala A 3º 4ª

08006 Barcelona