top of page
  • Marc Vicente Hernández

Encarem ja el quart trimestre de l’any!

Actualizado: 28 may 2020


Encarem ja el quart trimestre de l’any i totes les empreses ens presentem cap a un final d’any ple de reptes i fites que colpir; Xifres de vendes que assolir, àrees geogràfiques que cobrir, equips de treball que formar, col·laboracions professionals que portar a terme, etc…

Tots aquests objectius són el que ens ocupen la totalitat de les hores de treball, és per això que necessitem partners molt especialitzats que ens ajudin a què desenvolupem la nostra feina el més eficaçment possible.


A NKN CONSULTING ja fa més de 30 anys que ens dediquem a gestionar els departaments Fiscals, Laborals i Comptables dels nostres clients precissament per a això, per a què els nostres clients emprin el seu temps en fer funcionar de la millor manera possible la seva empresa, en consolidar el seu model, en créixer, en gestionar equips, en definitiva en fer el seu model més rendible cada any.

Nosaltres, com a objectiu prioritari d’aquest any hem tingut i seguim tenint enfortir el nostre equip amb més recursos humans, ampliar els serveis que oferim als clients, consolidar-nos com a model de gestió integral de pimes catalanes, cobrir les màximes necessitats que tenen els nostres clients en els àmbits de Fiscal, Laboral i Comptable i en resum fer-nos una peça fonamental en el organigrama del nostre client, entenent des de dins com és la dinàmica de la seva empresa per poder solucionar-li tots els quefers diaris.

Com a millores en recursos humans hem doblat la nostra plantilla i hem apropat els nostres serveis a les necessitats de les seves empreses, hem construit un model més comunicatiu i ràpid.

En l’ampliació de serveis hem sumat amb la gestió de les tasques Mercantils, Jurídiques i de Consultoria.

Com a consolidació del nostre model cap a la gestió integral de pimes catalanes hem consolidat el nostre focus d’actuació cap a les empreses petites i mitjanes de tot el territori català.

Per a cobrir les màximes necessitats que tenen els nostres clients hem tancat acords amb empreses col·laboradores que ens permeten solucionar totes les necessitats empresarials de les pimes catalanes sent NKN CONSULTING un únic interlocutor per als nostres clients.

Per a consolidar-nos com a peça fonamental en l’organigrama dels nostres clients estem sempre disponibles per a les seves consultes, ja sigui via telefònica, via mail o bé desplaçant-nos a les empreses clients, amb la màxima diligència i promptitud possible.

Totes aquestes mesures les encarem amb la il·lusió d’una empresa de més de 30 anys més jove i dinàmica que mai.

A NKN CONSULTING estem per a ajudar-lo a millorar la seva empresa, estem al seu servei.

NKN Consulting

c/Sant Elies, 29-35 Esc. A 3º4ª

08006 Barcelona

T 93 209 71 24

www.nknconsulting.es

nkn@nknconsulting.es

Guardar

Guardar


28 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page