top of page
  • Foto del escritorNKN CONSULTING

La Importància d´un bon assessorament

Actualizado: 28 may 2020


Els Organismes oficials: Hisenda, Ajuntament, Seguretat Social, etc… sovint creen una sensació de inseguretat en les empreses, tant persones físiques com les jurídiques, degut a tota la complexa situació de normes, criteris, interpretació i funcionament de l´Administració. Així, doncs, a l´hora d´afrontar els tributs o cotitzacions trimestrals i/o anuals, se’ns presenten múltiples possibilitats que faran que la nostra empresa sigui més o menys competitiva fiscalment parlant.


És imprescindible comptar amb una empresa experta en fiscalitat que conegui en tot moment quins criteris són els aplicables a cada situació i exigir que estigui al dia en les últimes normatives tributàries i comptables.

El nostre assessor sigui laboral, fiscal o jurídic, ha d´identificar-se amb la nostra empresa, fent dels nostres problemes els seus i adoptant en cada moment les millors solucions que ell, i no nosaltres, pot conèixer. Té que haver-hi una preocupació constant per adoptar mesures que condueixein a l’estalvi econòmic i l’efectivitat tributària.

Per això, se li ha d´exigir dues premises; La màxima eficiència i un reciclatge continuat de la matèria en la que és especialista, no s’ha d’oblidar, però en què el nostre assessor ens atorgui d’un valor afegit per a la nostra empresa que es converteixi en un estalvi d’economies tributàries i una competitivitat fiscal.

A NKN CONSULTING ens identifiquem plenament amb els punts aquí descrits. Així bé pel desenvolupament de la nostra feina, i en ares al compliment, disposem de personal especialitzat en cada una de les àrees, que proporcionen un alt nivell de qualitat i eficàcia en els nostres serveis, amb l´esperit de donar un servei integral, i complir totes les nostres obligacions amb el màxim estalvi.

Francisco Javier de Vicente i Pérez

Director Fiscal i Comptable

NKN CONSULTING

Tel.: 932097124

Guardar

31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page